• Vermeer VerLICHT
  • Vermeer VerLICHT
  • Vermeer VerLICHT
  • Vermeer VerLICHT

Bij Vermeer VerLICHT vindt u de inspiratie voor een mooi lichtontwerp.


Advies

Centraal in een advies van Vermeer VerLICHT zijn de behoeften van de gebruiker van de ruimte waarvoor het lichtplan gemaakt wordt.

Die ruimte kan zijn een kantoor, een winkel, een woonhuis, een buitenruimte, enzovoort. Ruimtes met een duidelijke identiteit of ruimtes met een representatieve functie in het bijzonder zijn ruimtes die een goede lichtplanning verdienen.

Vermeer VerLICHT is agent van diverse merken en adviseert over de toepassing en technische aspecten van deze merken. Vermeer VerLICHT maakt ook merkonafhankelijk lichtplannen . Lichtplannen kunnen variƫren van schetsmatige adviezen die een grove lijn of een richting schetsen. Of het kan een computer lichtberekening zijn, of een advies zijn over een bepaald armatuur voor een bepaalde toepassing.

Een compleet lichtplan is een volledig op de computer getekend plan. Vergezeld van lichtberekeningen en 3-D visualisaties gemaakt met speciale lichtberekening software. Met een overzicht van energieverbruik en eventueel terugverdientijd van investeringen voor energiezuinig verlichting. Een armaturenboek met een kostenraming maken de verlichtingstekeningen en lichtberekeningen compleet.

Vermeer VerLICHT kan bemiddelen in de aankoop van projectverlichting, of het lichtplan nu gemaakt is door Vermeer Verlicht of niet. Vanzelfsprekend is de kwaliteit die u ter beschikking staat, gezien de ruime ervaring van Paul Vermeer op het gebied van projectverlichting.

Vanzelfsprekend is ook de goede prijs kwaliteit verhouding die u krijgt voor deze diensten.
Vraag hier uw offerte aan, of laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend advies gesprek.